Sanatate

Începe şcoala în siguranţă. Ai grijă de copilul tău!

Anul acesta, pe lângă bolile colectivității care apar în fiecare an printre copiii de vârstă (pre)școlară, persistă și amenințarea noii tulpini a virusului SARS Cov-2. De aceea avem nevoie de un kit de siguranță.

În colectivitate, și în special la școală, cei mici mai uită să se spele pe mâini.  De aceea, virozele au toate șansele să se răspândească temeinic și rapid.  Iar majoritatea părinților știe că începerea unui nou an școlar vine aproape la pachet cu răceala celui mic. În diversele sale forme de manifestare. Doar cu secreții nazale, cărora li se pot adăuga tusea, febra, sau chiar mai grav, transformându-se în otite.

Bolile colectivităţii

Este adevarat că pe măsură ce copiii cresc în vârstă, nu se mai îmbolnăvesc la fel de des. Sau febra nu mai e atât de mare și nu mai durează la fel de mult. Dar motivele de îngrijorare nu dispar. Bolile sunt mai numeroase, tulpinile virale se modifică mai des, iar bacteriile devin mai rezistente la antibioticele prea des folosite și cu mult prea multa usurință.

Ce nu putem face este să excludem copilul din colectivitate.  El trebuie să meargă la grădiniță sau la școală. Dar în același timp le putem pregati organismul pentru a putea face mai bine față atacurilor virusurilor și bacteriilor.

Kitul de siguranță pe care îl propunem este compus din trei produse testate clinic ale căror proprietăți au fost demonstrate în practica pediatrică de-a lungul anilor.

3 magic din plante pentru copilul tău

Din Kitul nostru pentru începerea şcolii în siguranţă fac parte

ESBERITOX, un complex de 3 plante, cu tradiție de 100 de ani în medicina germană, care stimulează anticorpii chiar la intrarea în organism, Tabletele masticabile cu gust bun au efect imediat prin mucoasa bucală.

Studiile clinice au demonstrat că Esberitox®N Tablete administrat de la primele semne de viroză, scade perioada de boală cu 3 zile.

Vezi AICI cum actioneaza MAGICUL 3!

În combinaţie cu SPRAY ANTIVIRAL  vindecă durerea în gât în 24 de ore.

GRIPSTOP, picături sau spray, datorită în principal lactoferinei din compoziție (supranumită şi Medicamentul lui Dumnezeu) și a efectului ei protector pentru mucoasa nazală.

Cristina Damian