Sanatate

Un DUO imbatabil pentru sănătatea familiei tale!

Răceala comună, gripă de tip A sau B, infecție cu coronavirus? Iată ce trebuie să știți despre virușii care circulă la noi și ce putem face să ne protejăm.

Bolile respiratorii acute pot fi declanșate de peste 200 de virusuri din diferite familii de virusuri, inclusiv adenovirusuri, rinovirusuri și coronavirusuri (virusuri reci), explică specialiștii de la Universitatea Saarland. Simptomele sunt diferite în funcție de agentul patogen.

Cei mai frecvenți agenți patogeni ai răcelilor sunt rinovirusurile, care provoacă inflamația mucoasei nazale, urmați imediat de coronavirusuri. Coronavirusurile nu doar că pot declanșa simptome de răceală, dar, aşa cum face COVID, pot duce la pneumonie severă.

Cea mai bună metodă de a preveni molipsirea este spălarea mâinilor mai des și păstrarea unei distanțe de aproximativ 2 metri față de bolnavi sau grupuri de oameni, deoarece virusurile reci sunt transmise prin așa-numita infecție de frotiu sau o infectare prin picături.

Dar ce să faci dacă ești deja răcit?

Cel mai eficient este să sprijiniți direct sistemul imunitar cu Esberitox®N Tablete. Prin complexul imun-activ unic el crește capacitatea de apărare a organismului într-un mod natural și rapid. Spre deosebire de alte imunostimulante, ce conțin un singur extract de plantă, în Esberitox®N Tablete acționează trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar care acţionează pe trei căi diferite. Astfel virusurile sunt combătute mai repede și mai eficient.

Dovedit clinic că scurtează durata virozelor cu 3 zile.

Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie, ca adjuvant sau în cure de imunizare. În cazul infecțiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

Ce să faci dacă eşti contact?

În această perioadă se recomandă şi pentru contacţii celor  cu gripă sau viroze împreună cu Sprayul Antiviral de la Plantamed.

Sprayul Antiviral conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar (din care se extrage quercetina) și rădăcină de lemn dulce (din care se extrage glicirizina) care inhibă aderența virală și pătrunderea virusurilor în celule.

Toate produsele 3F PLANTAMED le gășiţi în farmacii sau, la preț de importator, AICI.