Trucuri cu fasole uscata

In afara faptului ca reprezinta o buna sursa de proteine, fasolea uscata isi poate gasi si alte intrebuintari inedite in casa dvs. Descoperiti, in cele ce urmeaza, 5 moduri inedite de a utiliza aceasta leguma aparent banala.

A. Calmarea durerilor in tot corpul

Puneti boabele de fasole uscata intr-un sac pentru incaltaminte, invelite intr-o bucata de stofa, o soseta sau o batista innodata. incalziti-le, timp de 30-60 de secunde, intr-un cuptor cu microunde, reglat pentru a functiona la putere maxima. Lasati-le apoi sa se raceasca, dupa care aplicati aceasta compresa originala in locul in care resimtiti durerea.

B. Restaurarea jucariilor de plus

Scoateti materialul de umplutura din interiorul unei jucarii de plus uzate si inlocuiti-l cu boabe de fasole uscata. Operatiunea respectiva poate trezi din nou interesul copilului dvs pentru un vechi tovaras de joaca.

C. Inlocuirea pieselor-lipsa ale unui joc

in cazul pierderii sau uzarii pieselor de mici dimensiuni folosite in cazul unor jocuri, precum Monopoly, boabele de fasole uscata le pot inlocui cu mult succes.

D. Confectionarea unei mici mingi

Introoduceti doi pumni de fasole uscata intr-un ciorap. Faceti un nod cat mai aproape de boabele de fasole. Taiati bucata de ciorap aflata la o distanta mai mare de 2,5 cm. fata de nod. Mingea dvs. de joaca este gata! Testati-va aptitudinile de fotbalist! Folositi-o pentru a scapa de stress sau pentru a actiona muschii maini!

E. Decorarea dovlecilor de Halloween

Dovleacul dvs. poate deveni mai infricosator daca veti folosi boabe de fasole uscata in locul dintilor si al ochilor.